Strada plină de gropi, dar cu pagină de Facebook, intră în reparaţii

1353

Strada Ioan Slavici din cartierul Freidorf din Timişoara intră în sfârşit în reabilitare. Drumul este plin de gropi şi denivelări, iar la începutul acestui an locuitorii de aici au făcut o pagină specială pe Facebook pentru a cere autorităţilor să intervină şi să repare strada. Cu toate că municipalitatea nu are în plan o modernizare completă, Societatea de Drumuri Municipale începe lucrările de reparaţii. Măcar se vor plomba gropile.

Pe timpul lucrărilor, circulaţia mijloacelor de transport în comun vor circula deviat.

„Din data de 27.04.2016 începând cu ora 07:30 şi până în data de 29.04.2016 ora 12:00, datorită unor lucrări de asfaltare efectuate de către S.D.M. pe strada Ion Slavici, lucrări ce necesită blocarea completă a străzii, autobuzele de pe linia 3 şi Expres 7 vor circula deviat. Străzile pe care vor circula autobuzele sunt: str. Ion Slavici – str. Podgoriei – str. Anton Bacalbaşa – str. Ovidiu Codruş – str. Polonă şi retur”, anunţă RATT.

Staţiile vor fi perechi pe str. Podgoriei după intersecţia cu str. Ion Slavici, pe str. Anton Bacalbaşa după intersecţia cu str. Niccolo Paganini şi pe str. Ovidiu Codruş înainte de intersecţia cu str. Ion Slavici.

Strada Ioan Slavici a fost reabilitată în anul 2009 după ce Aquatim a introdus sistemul de apă-canal. De atunci asfaltul a fost spart în mai multe rânduri tot pentru lucrări edilitare.

LĂSAȚI UN MESAJ