Strada dintr-un centru istoric uitat al Timișoarei, care are nevoie de investiții urgente. Foto

194

Nu departe de zona centrală a orașului, care este amenajată şi mereu în atenţia autorităţilor, Piaţa Traian, situată în vechiul centru istoric al Timișoarei, are nevoie de investiţii urgente.

Aici, pe lângă faptul că monumentele istorice – simbol al orașului sunt degradate, lucru semnalat în mod constant de cetățeni, dar și de publicația noastră, au apărut și gropi în asfalt precum și în piatra cubică existentă. Toate acestea provoacă nemulţumirea timişorenilor, care sunt afectați mai ales de denivelările și gropile de pe strada Dacilor.

Mai multe fotografii cu problemele menționate au ajuns în spaţiul virtual.

În imagini se vede cum pavajul din piatră cubică este crăpat în multe locuri, piatra lipseşte şi terasamentul este lăsat. Asta îngreunează atât circulaţia maşinilor, cât şi pe cea a tramvaielor pentru că cele mai adânci gropi sunt lângă şine.

Nici pe trotuar nu e mai bine. Într-una dintre fotografii se vede cum capacul unui spaţiu din trotuar este deplsat. Sub tabla de metal se văd mai multe cabluri care pot fi uşor rupte sau atinse de orice trecător.

Cei care au postat fotografiile pe Facebook fac un apel la autorităţi să viziteze şi zona Traian pentru a lua măsurile care se impun, nu doar pe cea centrală.

 

2 COMENTARII

  1. Zona aceea a fost refăcută și ulterior circulația a fost închisă.
    Cînd s-a închis Michelangelo și Popa Șapcă circulația s-a reluat prin Traian și bineînțeles că s-a ajuns la acest dezastru.
    Deci, refacere și interzicere totală a autoturismelor!

LĂSAȚI UN MESAJ