Statutul Asociaţiei Timişoara 2021, adoptat până la sfârşitul lunii

48

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, îi mai dă o şansă Asociaţiei Timişoara 2021. Edilul a anunţat astăzi că până la sfârşitul acestei luni va convoca Adunarea Generală pentru aprobarea noului statut, iar dacă Asociaţia „se recredibilizează” ar putea implementa o parte din proiectele capitalei cultural.

„Dacă se ajunge la un statut care să ne trezească încrederea că Asociaţia va începe să funcţioneze eficient, normal – acesta e cuvântul, normal – atunci o parte din ceea ce avem de făcut în continuare, în baza angajamentelor pe care le avem luate prin dosarul de candidatură, pot fi şi vor fi făcute prin Asociaţie. Dacă Asociaţia nu ajunge să se dovedească funcţională, să se recredibilizeze, atunci proiectul oricum este securizat, el va fi implementat până în ultimul detaliu la nivelul acelei noi structuri, Centrul de proiecte culturale şi administrare a moştenirii a Capitalei Culturale Europene”, spune primarul Robu.

Primarul Nicolae Robu a mai declarat că îi aşteaptă pe operatorii culturali din oraş să se înscrie pentru derularea unor programe pentru anul capitalei culturale, dar a avertizat că proiectele trebuie să fie în concordanţă cu dosarul de candidatură.

LĂSAȚI UN MESAJ