16.2 C
Timișoara
vineri 1 martie 2024

Stație Peco sancționată cu 50.000 de lei de polițiștii locali, a sistat activitatea așa cum i s-a impus

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat, în cursul zilei de astăzi, verificări la o stație Peco pentru a stabili dacă se respectă măsură impusă în urma controlului din data de 23 noiembrie.

De menționat că în cursul zilei de joi polițiștii locali au constatat că pe Strada Romulus nr. 54 funcționează stația Peco aparținând SC Baril Forte SRL, care desfășoară activitatea de comerț cu amănuntul în magazin specializat al combustibililor pentru autovehicule, conform Cod CAEN 4730, fără să fi obținut acte de reglementare obligatorii pentru activitatea desfășurată, respectiv Autorizatia de Mediu.

În data de 27.11.2023, s-a prezentat la sediul Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara reprezentantul legal al societății cu documentele solicitate la data controlului, iar pentru aspectul constatat societatea a fost sanctionată contravențional cu amendă în valoare de 50.000 lei și s-a dispus ca măsură complementară interzicerea funcționării în vederea respectării articolului 14 din OUG 195/2005 privind protecția mediului. La verificările de astăzi s-a constatat că societatea a sistat activitatea.

Alte subiecte :

Ordine și siguranță la meciul dintre AFC UTA Arad – FC U Craiova 1948

Jandarmii Grupării Mobile Timişoara asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor cu ocazia derulării partidei de fotbal din cadrul SuperLigii...

Iulius Town și Alergotura te provoacă să urci sute de trepte!

Una dintre cele mai apreciate competiții în care vă puteți testa atât condiția fizică, cât și spiritul de echipă va avea loc în weekend...

Citește și :