Start sezonului estival într-o stațiune celebră din vestul țării!

405

Vineri, 27 aprilie, la ora 13, se deschide oficial sezonul estival în stațiunea Geoagiu Băi. Festivitatea va avea loc la Băile Daco Romane.

Stațiunea Geoagiu Băi se adresează atât turismului balnear, cât și turismului de agrement.

Complexul acvatic termal din stațiunea Geoagiu Băi are 4 bazine, dintre care unul – de dimensiuni medii, unul pentru copii și două destinate înotătorilor, scrie hunedoaralibera.ro. În incinta complexului funcționează un restaurant, un fast-food și două puncte barbeque. Elevii și studenții beneficiză de reduceri.

Din punct de vedere administrativ, stațiunea balneo-climaterică Geoagiu-Băi este componentă a orașului Geoagiu, fiind situată la 6 km. de orașul reședință.

Punctele de atractie sunt reprezentate de traseele montane marcate pentru turism si monumente istorice ce isi au originea in antichitate (vechi edificii,bazine pentru bai, inscriptii si statui dedicate zeilor tamaduitori).

Pe langa vestigiile istorice si frumusetea muntilor Metaliferi statiunea este recomandata pentru apele mezotermale minerale folosite pentru cura interna (gastrite cronice, afectiuni cronice hepatobiliare si diabet, alergii, anemii si convalescente dupa boli infectioase) si externa (afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, in tulburari circulatorii si afectiuni ginecologice).

foto – locuridinromania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ