Stadionul de tip „lego” revine în actualitate

179

Stadionul care ar trebui să apară în Calea Buziașului revine în atenția Primăriei. La începutul lunii februarie, noua administraţie a declarat că acel proiect, de tip „lego” nu ar fi cea mai bună idee de investiţie, dar pare că, mai ales la presiunea celor de la ASU Politehnica Timișoara, ce încearcă promovarea în Liga I de fotbal, opiniile s-au schimbat.

Viceprimarul liberal, Cosmin Tabără, a vorbit la Radio Timișoara, despre proiect: „Nu a fost dat la o parte, au fost doar niște discuții legate de costuri, care s-au înțeles greșit, la acea conferință de presă. Iar din singurul susținător al acestui proiect am ajuns principalul adversar al acestei arene. Singura discuție existentă a fost cea legată de prețul pentru realizarea lui, care era în jur de 18 milioane de euro, iar costul ar fi putut fi redus prin reducerea capacității și realizarea lui pe o structură de beton. Dar, studiind în amănunt, pe structură de beton nu se mai poate face – există un SF deja făcut – ar interveni alte probleme și atunci mergem, în continuare, pe structura metalică și, din proiectare, vom vedea, apoi, capacitatea lui”, a afirmat Tabără.

Viceprimarul Timișoarei Cosmin Tabără consideră că stadionul municipal ar fi util şi pentru alte sporturi, dar şi pentru evenimente din alte domenii.

LĂSAȚI UN MESAJ