SRI racolează „români talentaţi”!

404

Serviciul român de Informaţii îşi diversifică metodele de „racolare”. În acest an, SRI participă, pentru prima dată, la un târg de joburi. Serviciul Român de Informații (SRI) vrea să angajeze personal în cadrul târgului de joburi Angajatori de Top, care a început vineri, și caută „români talentați”, care își doresc o carieră inedită, a declarat unul dintre angajații SRI prezenți la standul instituției.

Întrebat de ce SRI a ales acest mod de a recruta angajați, el a răspuns: „Ne dorim diversitate. Considerăm că este una dintre cheile pentru performanță și de aceea ne-am diversificat și noi metodele prin care căutăm oameni”.

De altfel, standul SRI era printre cele mai căutate la târg vineri dimineață, formându-se cozi încă de la primele ore.

Joburile oferite de SRI în cadrul târgului sunt în domeniile informații-operațiuni, analiză de intelligence, IT&C, limbi străine, psihologie, juridic și antiterorism.

Potrivit site-ului SRI, pentru a se putea angaja în cadrul instituției, candidații trebuie să îndeplinească anumite condiții, printre care: cetățenie română și domiciliul în țară; cultură generală amplă și capacitatea de a se exprima corect și coerent în limba română; pregătire profesională în domeniul solicitat; stare de sănătate bună; cunoaștere foarte bună a cel puțin unei limbi străine, pentru încadrarea ca ofițer; conduită civică și morală corespunzătoare; respect față de valorile și legislația națională; loialitate față de țară, principiile și valorile democrației și statului de drept.

De asemenea, cei care doresc un astfel de job nu trebuie să fie în curs de cercetare, urmărire sau judecată penală sau să nu fi fost condamnat penal și, totodată, nu trebuie să fi consumat sau să fi desfășurat operațiuni cu substanțe interzise de cadrul legal.

LĂSAȚI UN MESAJ