Sprijin pentru proiectele județului. 1 milion de euro de la Guvern pentru ultimul tronson al centurii Timișoarei

56

Guvernul a alocat un milion de euro în vederea realizării studiului de fezabilitate a ultimului tronson al şoselei de centură a Timişoarei, a anunțat premierul Florin Cîțu.

Șeful Executivului a scris că s-a întâlnit cu președintele Consiliului Județean, Alin Nica, și că au discutat despre implementarea proiectelor strategice ale Timișului. A fost avută în vedere infrastructura rutieră, iar, în context, premierul Florin Cîțu a precizat că, săptămâna viitoare, va fi semnat contractul de proiectare pentru noua descărcare din autostrada A1 spre Timișoara, în dreptul localității Sânandrei.

“Avem în vedere infrastructura – centura, autostrada Moravița-Timișoara, dar și sănătatea și cultura. Alin Nica mi-a vorbit despre necesitatea reabilitării Spitalului Județean și construcția Sălii Polivalente și a Stadionului, iar eu l-am asigurat de sprijinul meu și al Guvernului. Una dintre veștile bune care urmează să se concretizeze chiar săptămâna viitoare este semnarea contractului de proiectare pentru noua descărcare din autostrada A1 spre Timișoara în dreptul localității Sânandrei. Pentru municipiul reședință de județ a mai fost alocat 1 milion de euro cu care va fi făcut studiul de fezabilitate pentru cel de-al treilea tronson din centura ocolitoare” a anunț Flori Cîțu

De asemenea, premierul a promis sprijinul executivului pentru alte proiecte importante ale Timișoarei și ale județului, printre care autostrada spre Serbia, reabilitarea Spitalului Județean și construcția Sălii Polivalente și a Stadionului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.