12.2 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

SPONTAN PARTY, reduceri de iarnă și un atelier de creație, în acest weekend, la IULIUS TOWN Timișoara

O lume a distracției și a premiilor te așteaptă în acest weekend la Iulius Town Timișoara. Invită-ți prietenii la o petrecere tematică, unde zăpada va fi invitatul special!

Ești sufletul petrecerii și îi molipsești pe ceilalți cu energia ta? Atunci, vino la Spontan Party, sâmbătă, 18 ianuarie 2020, în Piațeta Familly Plaza din Iulius Gardens și arată-ne cât de bine știi să te distrezi! Cei care nu s-au bucurat suficient de zăpadă o vor face acum. Și asta pentru că petrecerea este una specială, cu tunuri de zăpadă. Nu uita să te îmbraci în ținuta de munte și să îi aduci cu tine și pe prietenii tăi! Distracția va începe la ora 13.00 și va ține până la 21.00. Mai multe detalii pe pagina de Facebook Spontan Events.

Din joacă au apărut idei care au schimbat lumea. Așa că, îi încurajăm pe copii să fie creativi și să descopere lucruri noi. Vino cu cel mic la Atelierul de creație by Bianca Potyesz, duminică, de la ora 11.00, în Piațeta Intersport. Ediția din această săptămână este dedicată „baloanelor colorate”.

Totodată, sâmbătă și duminică, între orele 18.00 – 19.30, la patinoarul Dream Ice vor avea loc concursuri pentru iubitorii dansului pe gheață. Vino să ne arăți cele mai bune mișcări ale tale, iar noi te premiem cu vouchere la magazinul Grid și restaurantul Daily!

Nu uita nici de campania noastră de reduceri Winter Sale! Aceasta se desfășoară până pe 31 ianuarie, iar ca să te înscrii, trebuie să cumperi din magazinele Iulius Town conform pragurilor de minimum 150, 300 sau 500 de lei. Vino cu bonurile la Centrul Info! La 150 de lei ai șansa să câștigi un voucher de 25 lei, la 300 de lei, un voucher de 60 lei, iar pentru cumpărături de 500 de lei, valoarea voucherului este de 100 de lei. Participarea la campanie se face în baza regulamentului disponibil pe site-ul Iulius Town.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Alfred Simonis anunță o schimbare în Codul Penal pentru clanurile din Timișoara care își terorizează vecinii

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis (PSD), anunţă un amendament la Codul Penal, pentru clanurile din Timişoara şi din ţară care îşi terorizează...

SACI 2024, manifestare științifică de anvergură internațională la UPT, cu invitați de pe patru continente

Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara a găzduit, deschiderea oficială a celei de-a XVIII-a ediții a simpozionului internațional SACI (Symposium on Applied Computational...

Citește și :