Spitalul Militar din Timișoara în plin scandal! Șef de secție reținut de DNA și DGA pentru mită

2346

Deci: descinderi ale procurorilor DNA astăzi în Timișoara și în Arad, mai precis la Penitenciarul Arad, Spitalul  Militar Timișoara și locuința unui doctor, acolo unde, datorită unor investigatori sub acoperire și nu numai, s-a descoperit… nedescoperitul de până azi.

Un doctor, pe numele său de „cod” (cică așa vorbeau gardienii) „Samariteanul”, mai precis șeful de secție de la Spitalul Militar Timișoara, medicul Eugen Silviu Poșiar,  a fost ridicat, miercuri, de ofiţerii DGA şi procurorii DNA, după ce a primit 500 de euro mită de la un investigator sub acoperire căruia i-a promis că va rezolva un dosar de pensionare de cadru militar.

Medicul primise recent suma de 500 de euro de la un investigator sub acoperire căruia i-a promis că va interveni pentru rezolvarea favorabilă a dosarului de pensionare, iar miercuri anchetatorii l-au ridicat pentru a fi audiat la sediul DNA Timişoara.

În urma percheziţiilor, în locuinţa medicului, procurorii au găsit peste 180.000 de euro, mai multe monede din aur şi o sumă însemnată în lei.

sursa foto articol: observator

mai mult pe: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ