Spitalul Județean din Timișoara a primit bani pentru aparatură medicală. VIDEO

220

Achizitionarea prin fonduri de la Banca Mondiala este pentru aparate pentru unitatea de primiri urgente si comportamentele de primiri urgente din cadrul Spitalului Judetean din Timisoara si deasemenea pentru sectia de Terapie Intensiva.

“Este vorba despre o finantare asigurata din fonduri de la Banca Mondiala. Este un contract care se va derula in continuare, astfel incat va merge inainte, dotarea cu aparatura medicala pentru cele doua sectii reprezentative ale Spitalului Judetean.

Deasemenea o veste foarte buna venita din partea Ministerului se refera la demararea procedurii de achizitie de aparate de imagistica, respectiv un RMN si un computer tomograf, care sunt prevazute a fi licitate de catre Ministerul Sanatatii din fondul de la Banca Mondiala si vor fi atribuite Spitalului Judetean din Timisoara astfel incat asteptam demararea licitatiei si la sfarsitul procedurii, pana la sfarsitul anului, sper ca aceste aparate vor fi instalate in comportamentele spitalului nostru.

,,Este extrem de important, deoarece am facut demersuri foarte multe, iar dorinta ne-a fost ascultata, avand in vedere vechimea RMN-ul de peste 15 ai si numarul urias de investigatii care s-au facut pe acest aparat se apropie de 50.000.

Computer tomograful va fi alocat la Casa Austria unde functioneaza sectia de politraumatologie ceea ce inseamna ca pacientul cu politraumatisme va fi preluat direct de unitatea din Casa Austria si acolo vor continua toate investigatiile, inclusiv computertomografia.”, a declarat dr. Marius Craina, managerul Spitalului Judetean Timisoara.

sursă: televiziunea-medicala.ro

LĂSAȚI UN MESAJ