Speriat de reacția primarilor din județ, Grindeanu mizează din nou pe Bojin la președinția CJT

1613

După o lungă perioadă de lupte interne derulate, când pe față, când prin culise – între tabăra Grindeanu – Sârbu și gruparea din jurul fostului președinte al filialei județene, Titu Bojin – în PSD Timiș se pare ca ostilitățile au luat sfârșit!

Miza este una destul de mare, mai ales pentru liderul actual al filialei, Sorin Grindeanu, căruia i s-a impus de conducerea centrală a partidului obiectivul păstrării președinției Consiliului Judetean Timiș. Pentru a obține măcar acest „trofeu”, liderul social-democrat a trecut peste vechile animozități și s-a reapropiat de actualul președinte al CJT, Titu Bojin. Acesta se bucură de susținerea majorității primarilor PSD, care reprezintă 60% din totalul edililor de localități din Timiș.

Cu două zile în urmă, Grindeanu a recunoscut faptul că în partid a revenit în forță varianta susținerii lui Bojin pentru o nouă candidatură la președinția consiliului județean, la alegerile din 5 Iunie.

Singura mare problemă, în contextul actual, pentru Bojin, rămâne poziția justiției într-unul din dosarele în care este cercetat pentru posibile fapte de corupție. Asta cu condiția ca, până la momentul alegerilor locale, să existe o decizie a instanței în ce-l priveşte.

LĂSAȚI UN MESAJ