Spectacolul „Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese”, la prima sa întâlnire directă cu publicul

197

Acelaşi titlu, o nouă poveste: astăzi, de la ora 19.00, spectacolul „Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese” vine, cu bucurie şi multă emoţie, la prima sa întâlnire directă cu publicul, după aproape jumătate de an de la premiera online (5 decembrie 2020).

Spectacolul, semnat de autorul şi regizorul Radu Iacoban, a fost creat ca un racord declarat la actualitatea epidemiologică, spectacolul fiind difuzat în transmisiune directă, fără public în sală. De astăzi, la sala 2, „Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese” începe o viaţă nouă, alături de spectatorii săi.

Spectacolul a fost realizat în cadrul proiectului Vocile oraşului – Central Park, parte din Programul Cultural Timişoara Capitală Europeană a Culturii, produs de Teatrul Naţional Timişoara şi finanţat de Primăria Municipiului Timişoara.

Biletele pot fi achiziţionate on-line pe www.tntimisoara.com sau fizic, de la Agenţia de bilete „Mărăşeşti” (str. Mărășești, nr. 2)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.