22.2 C
Timișoara
luni 20 mai 2024

Spălări și lucrări la rețelele Aquatim

Marți, 16 aprilie, între orele 9-12 se va întrerupe furnizarea apei în Sacoșu Turcesc pentru lucrări de mentenanță la Stația de Tratare a Apei.

Miercuri, 17 aprilie, între orele 9-19 se vor executa două conectări de conducte la intersecția străzilor Calea Sever Bocu și Sfinții Apostoli Petru și Pavel, respectiv la intersecția străzilor Holdelor și Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 3, iar pe durata lor presiunea va fi scăzută în zonele Ion Ionescu de la Brad și Lipovei.
Miercuri, 17 aprilie, între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Săcălaz pentru lucrări de conectare a unei conducte pe strada IV.
În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități.

Astfel, pe 16 aprilie, între orele 9-15 se va opri apa în Chevereșu Mare, iar între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Racovița.
Pe 17 aprilie, între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Chevereșu Mare, Ficătar și Lugojel, iar între orele 9-15 se va opri apa în Dragșina.
Pe 18 aprilie, între orele 9-15 se va opri apa în Vucova, iar între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Dragșina, Hitiaș și Boldur.
Pe 19 aprilie, între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Vucova și Jabăr.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Centrul Educativ Buziaș recrutează candidați pentru concursul de admitere la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare „Constantin Brâncoveanu” Târgu Ocna

Centrul Educativ Buziaș recrutează candidați în vederea participării la concursul de admitere pentru Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare „Constantin Brâncoveanu” Târgu...

Cum a ajuns Buziaș o stațiune balneară aproape ,,moartă”. Deși nu sunt semne, oficialii locali anunță ca situația stațiunii s-ar putea schimba în bine

O stațiune balneară extrem de populară pe vremuri a ajuns un loc de nerecunoscut, cu majoritatea obiectivelor lăsate în paragină. Cu toate acestea, acum...

Citește și :