13.1 C
Timișoara
sâmbătă 2 martie 2024

Spălări și lucrări la rețelele Aquatim

Marți, 13 februarie, între orele 9-17 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Perlei și Sfinții Apostoli Petru și Pavel.
Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 3, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Ecoului, Martir Silviu Motohon (între Pomiculturii și Ecoului), Aleea Arcașilor, Calea Sever Bocu (între Pomiculturii și Arcașilor) și Perlei (între Pomiculturii și Sfinții Apostoli Petru și Pavel), inclusiv la Punctul Termic.
Luni, 12 februarie, între orele 9-14, în Sinersig presiunea va fi scăzută pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Alte subiecte :

Citește și :