Spaima pe care au tras-o niște navetiști dintr-un autocar, după o șicanare în trafic

258

Șicanările în trafic și reaua voință a unui conducător auto i-au făcut pe câțiva navetiști să treacă prin clipe de groază. Șoferul unui autobuz care se deplasa pe ruta Timișoara-Cernăteaz-Giarmata, miercuri, a fost obligat la diverse manervre de un șofer indisciplinat care nu voia să-l lase să treacă. Autobuzul, cu avariile pornite, încerca să dea cu spatele pentru a depăși un loc îngust.

În dreptul unei curbe a apărut și individul ce avea ceva impotrivă și pur și simplu l-a blocat. Avea el o idee fixă dar și proastă: să nu lase autobuzul în stație. Șoferul autocarului, ca să evite o situație nedorită, a preferat să ii lase acestuia cale liberă.

Ca deobicei în astfel de cazuri, în locul unui simplu „mulțam”, lucrurile iau o turnură proastă. Așa s-a întâmplat și de această dată. În loc deapreciere, șoferul autobuzului a fost răsplătit cu gesturi obscene și un potop de vorbe de ocară. Ba mai mult, conducătorul autoturismulului a încercat să forțeze o mică ciocnire (deși i s-a făcut loc suficient) pentru a părea victimă în conflictul rutier.

Atunci, în ultima fracțiune, tot șoferul autocarului plin cu oameni a luat-o pe iarbă, că, na, nu te poți pune cu nebunul fără rațiune, dar cu mașină.

În cele din urmă, întâmplarea s-a încheiat fără incindente, iar pasagerii au răsuflat ușurați când au ajuns la destinație.

 

LĂSAȚI UN MESAJ