ŞPAGĂ REFUZATĂ! Doi soţi din Arad, prinşi în flagrant în timp ce încercau să mituiască un agent de poliţie! Bărbatul avea permisul de conducere suspendat

412

Două persoane, soţ şi soţie, au fost prinse în flagrant în timp ce încercau să mituiască un agent de poliţie de la un post de poliţie comunal, după ce, în noaptea de 20/21 ianuarie, bărbatul a fost prins conducându-şi maşină cu 103 km/ora în interiorul localităţii.

Mai mult, în urma verificărilor efectuate de oamenii legii, s-a descoperit că şoferul avea permisul anulat, ca urmare a unei condamnări pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul rutier, dar se şi cinstise înainte de urcarea la volan, alcooltestul indicând o valoare de 0.18 mg/l.

Disperaţi, după ce au fost conduşi la sediul Poliţiei Mişca în vederea întocmirii procesului verbal de constatare, atât conducătorul auto, cât şi soţia acestuia, le-au propus celor doi lucrători de poliţie ca, în schimbul unei sume de bani, să nu întocmească actele de constatare a infracţiunii.

„Cei doi poliţişti au refuzat oferta şi au stabilit de comun acord cu suspecţii că aceştia să se prezinte la dată de 25 ianuarie, în vederea audierii şi clarificării situaţiei acestora. În acest context, lucrătorii de poliţie au sesizat Serviciul Judeţean Anticorupţie Arad, iar în aceeaşi zi s-a organizat acţiunea de prindere în flagrant, bărbatul şi soţia acestuia fiind surprinşi în timp ce ofereau banii cu titlu de mită unuia dintre poliţişti. În prezent, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a dispus începerea urmăririi penale faţă de bărbat, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, şi faţă de soţia acestuia, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la dare de mită“, se mai menţionează într-un comunicat al IPJ Arad. Cercetările continuă cu suspecţii în stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ