Soţia unui medic celebru din Timişoara a fost dezmoştenită! Judecătorii i-au respins apelul şi au dat un verdict definitiv

9703

Sfârşitul lunii decembrie a fost cu ghinion pentru soţia unuia dintre medicii celebri ai Timişoarei.

Instanţele de judecată au constatat că aceasta nu este fiica naturală a cetăţeanului Ştefan Stan, astfel că a pierdut dreptul la moştenire şi va fi nevoită să radieze numele pretinsului tată din certificatul de naştere.

Este vorba despre fosta senatoare şi ministru al Sportului, Sorina Plăcintă, care a pierdut procesul în care s-a judecat cu moştenitorii cetăţeanului Ştefan Stan.

Verdictul judecătorilor constată că Ştefan Stan nu este tatăl acesteia, deşi Sorina pretindea că este fiica sa. În urmă hotărârii judecătoriei din Focşani, fosta senatoare va trebui să-şi radieze numele lui “Ştefan Stan” din actul de naştere care apare menţionat că fiind tatăl sau. Sorina Plăcintă a făcut apel la Tribunalul Vrancea unde a primit o decizie pe 15 decembrie prin care se „Respinge apelul că nefondat. Definitivă”.

Totuşi, Sorina Plăcintă nu a rămas dezmoştenită complet, în condiţiile în care, în toamna anului trecut, Tribunalul Timiş a numit-o administrator al averii medicului timişorean Viorel Bucuras.

“Admite cererea formulată de petenta Bucuraș Sorina-Luminiţa. Dispune instituirea curatelei pe seama bolnavului intimat Bucuraș Constantin-Viorel şi numeşte curator pe seama acestuia pe petenta Bucuraș Sorina-Luminiţa. Executorie”.

Asta înseamnă că Sorina Plăcintă Bucuraș va administra averea soţului ei şi îl va reprezenta în situaţiile în care acesta nu o poate face.

Sorina Plăcintă, s-a măritat în 2011 cu medicul Viorel Bucuraș, şeful secţiei de Urologie de la Spitalul Judeţean din Timişoara, iar în 2013 s-a mutat în capitala Banatului, unde şi-a cumpărat un teren şi o casă. În septembrie 2015, soţul Sorinei Plăcintă a suferit un infarct, chiar în timpul unei consultaţii, iar de atunci este în convalescenţă într-un spital din Germania.

LĂSAȚI UN MESAJ