Sorin Grindeanu -pasiune pentru consilieri cu grade înalte în SRI! Următorul pe listă, un fost consilier de la Timișoara, tot cu grade…

1115

Premierul Sorin Grindeanu pare ă aibă o slăbiciune pentru oamenii din ”servicii”. El l-a numit în funcţia de consilier de stat pe generalul cu o stea SRI Gabriel Stătescu, după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat, pe 8 martie, decretul de trecere în rezervă a acestuia scrie capital.ro.

”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Gabriel Stătescu se numeşte în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului”, se arată în decizia publicată în luni seara în Monitorul Oficial.

Gabriel Stătescu este general de brigadă cu o stea în SRI.

Surse demne de încredere dau că sigură o altă mutare a premierului Grindeanu. Acesta vrea să-l ducă la București pe un alt om de încredere, fost ofițer de informații, fost secretar general al Prefecturii Timiș, fost subprefect de Timiș, fost consilier al primarului Nicolae Robu, fost consilier al președintelui Consiliului Județean Timiș Titu Bojin și fost consilier al președintelui Consiliului Județean Timiș… Sorin Grindeanu. Pentru cine încă nu a ghicit despre cine vorbim vă spunem noi: Alexandru Chirilă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ