16.2 C
Timișoara
vineri 1 martie 2024

Sondajul privind Calitatea Vieții în Timișoara (2023)

Timișorenii sunt invitați să răspundă la sondajul privind Calitatea Vieții în Timișoara (2023), un proiect al Facultății de Sociologie și Psihologie din cadrul UVT.
Primăria Municipiul Timișoara și Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) realizează anual sondajul sociologic cu privire la calitatea vieții în Timișoara. Sondajul este deschis întregii comunității timișorene și constă în realizarea unei anchete sociologice bazată pe un chestionar, aplicat față-în-față și online.
Timișorenii cu vârste de peste 18 ani sunt invitați să acceseze ACEST LINK:

https://e-uvt.questionpro.com/a/TakeSurvey?tt=EuJfRouAuv0ECHrPeIW9eQ%3D%3D

pentru a răspunde la întrebările chestionarului propus de Facultatea de Sociologie și Psihologie, din cadrul Universității de Vest din Timișoara.
Începând din 2016, Universitatea de Vest din Timișoara realizează aceast sondaj anual, „Barometrul Calitatea Vieții în Timișoara”, având ca scop furnizarea de date empirice relevante pentru administrația publică locală și toți ceilați actori instituționali implicați în viața orașului privind situația și dinamica socială din comunitatea locală, în scopul orientării politicilor publice și proiectelor strategice locale, în context regional și național.
Barometrul este realizat conform normelor metodologice din domeniu și asigură anonimizarea datelor persoanelor care oferă răspunsuri. Instrumentul de cercetare utilizat în cadrul „Barometrului Calitatea Vieții în Timișoara” este dezvoltat de un grup de cercetători în sociologie, geografie socială și științe ale comunicării de la Universitatea de Vest din Timișoara.

Alte subiecte :

Ordine și siguranță la meciul dintre AFC UTA Arad – FC U Craiova 1948

Jandarmii Grupării Mobile Timişoara asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor cu ocazia derulării partidei de fotbal din cadrul SuperLigii...

Iulius Town și Alergotura te provoacă să urci sute de trepte!

Una dintre cele mai apreciate competiții în care vă puteți testa atât condiția fizică, cât și spiritul de echipă va avea loc în weekend...

Citește și :