24.7 C
Timișoara
sâmbătă 22 iunie 2024

Somnul dulce al unui cetățean, întrerupt de polițiștii locali

Un bărbat a fost găsit culcat pe o bordură de polițiștii locali. S-a întâmplat marți în prima parte a zilei, în jurul orei 11:00.

Bărbatul stătea semiinconștient, întins pe bordură, la doar câțiva metri de aleea de pe malul Begăi, în aproperea podului Traian. Bărbatul avea asupra lui două plicuri cu marijuana, băgate într-un pachet gol de țigări.

„Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Podului Traian de la intersecția Splaiului Tudor Vladimirescu cu Bdul 16 Decembrie 1989, au observat, în jurul orei 11.00 dimineața, o persoană care stătea întinsă, în stare de semiinconștiență, pe marginea podului. Imediat au trecut la verificarea stării de sănătate a bărbatului, precum și la identificarea acestuia, stabilind că se numește T.F., are 36 de ani și este din Timișoara. Totodată, la efectuarea controlului corporal, s-a constatat că acesta avea asupra sa un pachet de țigări în care se aflau două plicuri cu fragmente vegetale de culoare verde-oliv, susceptibile a face parte din categoria celor interzise. Când a început să își revină, acesta a declarat că ar fi găsit substanțele în parc”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Narcomanul este din Timișoara și are 36 de ani. El a fost dus la secție, urmând să fie anchetat de către polițiștii BCCO conform legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Grupul Maxagro și evoluția sa, în prezentare

„Cred că secretul nostru este că ne susținem unii pe alții, tot timpul”, a spus Alexandra Zifceak, manager în cadrul grupului Maxagro, prezentă la...

,,Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”. Cum s-a umplut de ridicol și vinovăție justiția din România în cazul Mario...

„Eu nu mai vreau să aud de România cât voi trăi. Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”, spunea Mario...

Citește și :