Somați să-și branșeze locuințele la o rețea inexistentă de canalizare. Se întâmplă într-o localitatate din Vestul țării…

342

Mai mulți locuitori din satul Peștișu Mare, localitate care aparține de municipiul Hunedoara, au trecut printr-o situație demnă de filemele cu râsu-plânsu. Conform Radio Timișoara, ei au primit somații de la societatea de apă ca să își branșeze locuințele la rețeaua de canalizare. În caz contrar, ApaProd urma să anunțe, în termen de 30 de zile, Garda de Mediu, care le-ar fi aplicat oamenilor amenzi cuprinse între 2.000 și 4.000 de lei.

Somatie

Locuitorii din Peștișu Mare au reacționat imediat, unii pe rețelele de socializare, alții au trimis efectriv societății ApaProd o adresă în care îi întrebau pe reprezentanții firmei la care rețea de canalizare să-și racordeze locuințele, pentru că în zonele în care au fost trimise somațiile nu există așa ceva.

 

”Mă întreb dacă cei de la Apaprod știu că nu este canalizare în Pestisul Mare sau numai noi știm că nu este canalizare. Am primit această înștiințare, oare cine a trimis-o știe „câte prune are în traistă „?Azi am mai văzut încă niște lucrări aiurea, respectiv la intersecția cu drumul către Nandru în urma sesizărilor primăria Hunedoara a reparat portiunea de carosabil dar se pare că mai trebuie aruncați niște bani și o echipă de la drumuri a scos toată piatra și sa a pus altă piatră. Oare din cauză că primăria a pus piatră albastră – gri ?Cei de la drumuri au pus piatră galbenă” scrie Izabela Bolinger pe Facebook.

Directorul general al ApaProd, Victor Arion, a recunoscut greșeala angajaților și a promis că va da o dezmințire.

Surse:
hunedoaralibera.ro
Facebook/grupul Peștișul Mare – zonă rezidențială

LĂSAȚI UN MESAJ