27.9 C
Timișoara
marți 16 iulie 2024

Șoferii buclucași, prinși la Sânnicolau Mare conducând fără permis

Sâmbătă, 7 Iulie, șoferii care au trecut prin Sânnicolau Mare au fost verificați de polițiștii rutieri. Peste 258 de conducători auto au fost legitimați și supuși controalelor rutiere. 200 de șoferi au fost testați cu etilotestul, iar 12 șefori au fost testați cu aparatul drugtest. 

Dintre toți cei controlați, nouă șoferi conduceau mașini neînmatriculate, șase șoferi au fost prinși fără permis, doi conduceau cu permisul de conducere suspendat iar unul dintre șoferi a avut actele false, fiind acuzat pentru „fals material în snscrisuri oficiale și uz de fals”.

„Au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor rutiere, dintre care 51 au fost aplicate pentru nerespectarea limitei legale de viteză, fiind reținute 7 permise de conducere( 1 pentru viteză, 3 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, 1 pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare și 2 pentru alte abateri) și retrase 4 certificate de înmatriculare și 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare”, transmit reprezentanții IPJ.

Șoferii opriți au fost și informați cu privire la noile schimbări ale codului rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :