Șofer filmat când depășește peste linia continuă, în curbă: „Mi se fâlfâie!” VIDEO

982
Un șofer a fost filmat pe un drum din județul Suceava când încearcă să depășească pe linie continuă un camion, într-o curbă strânsă. Când i se atrage atenția, prin stație, că a fost filmat, șoferul răspunde„Mi se fâlfâie”. Poliția Suceava spune că nu poate interveni, potrivit Mediafax.
Șoferul a fost filmat în urmă cu câteva zile pe un drum din județul Suceava, încercând în repetate rânduri să depășească un camion.
În cele din urmă, șoferul depășește camionul pe linie continuă, într-o curbă strânsă la dreapta. Pe sens opus vine o altă mașină, impactul fiind evitat doar pentru că șoferul acesteia încetinește și trage pe dreapta cât de mult îi permite strada.
Un șofer îi atrage atenția, prin stație, celui care a depășit pe linie continuă că l-a filmat, iar acesta îi răspunde „Mi se fâlfâie de fimarea ta”. Discuția între cei doi șoferi continuă într-un limbaj agresiv din partea celui care a depășit.
Poliția Suceava spune că nu poate interveni în acest caz.
„Conform legislației rutiere, contravenție la regimul rutier se constată doar în mod direct de către politistul rutier sau cu aviz de politie rutieră, iar mijloacele de probă sunt preluate doar prin mijloace tehnice omologate. Asfel că în acest caz, abaterea rutieră săvârșită poate rămâne nepedepistă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.
VIDEO, aici!

LĂSAȚI UN MESAJ