Societatea de salubritate din Timișoara măsuri speciale în vremea pandemiei

120

Societatea de salubritate din orașul de pe Bega ia măsuri de prevenție a imbolnăvirii cu virusul COVID 19. Se acordă o atenție deosebită igienizării și fiecare casierie este dotată cu dispensar pentru dezinfectant. Măsurile vor fi reevaluate săptămânal.

Activitatea de colectare deşeuri

Programele de colectare zilnică a deşeurilor rămân pentru moment neschimbate, recipientele fiind ridicate conform orarelor obişnuite.

Distribuirea şi înlocuirea de recipiente
Distribuirea curentă şi înlocuirea de recipiente (pubelă, sac, container) către clienţii noi sau existenţi este sistată în această perioadă. În cazul unor situaţii de urgenţă, RETIM menţine deschise două centre, de unde pot fi ridicate recipiente, la următoarele adrese, :
– Timişoara – Calea Torontalului, nr 94
– Arad – Calea 6 Vânători, nr 51
Birouri de relaţii cu publicul şi casierii
Orarul de funcţionare al birourilor de relaţii cu publicul/casierii rămâne neschimbat. Pentru a evita producerea de aglomerări care cresc riscul de contaminare accesul în casierii este limitat. Se permite accesul, pe rând, câte unui singur client la fiecare operator.
RETIM a luat mai multe măsuri de protecţie pentru aceste spaţii:
– Casieriile sunt dotate cu dispensere cu dezinfectant.
– Dellimitarea spaţiilor dintre client şi operator astfel încât să se asigure o minimă distanţă de siguranţă.
– Curăţarea şi dezinfectarea periodică a spaţiilor de lucru.

RETIM oferă clienţilor săi soluţii online:
• Pentru solicitarea facturii electronice vă rugăm să accesaţi secţiunea https://retim.ro/efactura/
• Pentru plata facturii online este necesar sa creati un cont pe link-ul https://retim.ro/contul-meu/ urmand indicatiile din exemplele video pe care le puteti gasi aici: https://retim.ro/tutoriale_contul-meu/
• Pentru contractare (doar pentru persoane fizice) accesaţi link-ul https://retim.ro/contract/contracteonline/create
• Pentru sesizări vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail contractare@retim.ro (sesizări judeţul Timiş) sau contractarearad@retim.ro (sesizări judeţul Arad).

De asemenea, operatorii serviciului nostru de Call-center vă stau la dispoziţie la numărul +40374885692 de luni până vineri între orele 07.00 – 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ