Social democrații timișeni și simpatizanții premierului Sorin Grindeanu, pregătesc un miting de susținere a acestuia-VIDEO

373

În așteptarea premierul Sorin Grindeanu care se află, astăzi, la Timişoara, unde va avea o şedinţă cu social- democraţii din judeţ, curtea sediului PSD Timiș a devenit neîncăpătoare. Până la ora 13, când era programată ședința Filialei Timiș a PSD sa-u adunat la sediu peste 300 de persoane, primari social-democrați din județ, membri de partid sau simpatizanți, înarmați cu steaguri sau pancarde de susținere pentru Sorin Grindeanu.

Sedinta PSD Timis sustinere Grindeanu 9

În așteptarea lui Grindeanu a fost arborat și un steag nou nouț la intrarea în sediul PSD Timiș. Cei adunați acolo sunt supărați pe deciziile PSD de la nivel central, privind demiterea Guvernului, excluderea lui Grindeanu din partid și convocarea parlamentului, duminică 18 iunie, pentru dezbaterea moțiunii de cenzură împotriva propriului guvern. Cei prezenți, veniți chiar din Caraș-Severin și alte județe apropiate de Banat, sunt hotărâți să mergă la București unde să organizeze un miting de susținere a lui Grindeanu și să ceară chiar demisia lui Dragnea.

Sedinta PSD Timis sustinere Grindeanu 12

Vă reamintim că la ședinţa social-democraţilor, la care este prezent premierul Sorin Grindeanu, de la sediul PSD Timiş, participă parlamentari, consilieri locali şi judeţeni, primari şi membri din conducerea judeţeană a partidului. Filiala Timiş a PSD a semnat, pe 12 iunie, la iniţiativa celor aproximativ 50 de primari pe care îi deţine partidul în judeţ, o rezoluţie de susţinere a premierului Sorin Grindeanu. Acest document a fost transmis conducerii centrale a partidului.

Grindeanu la Timisoara 1

 

Ședința a început cu întârziere de o oră, din cauza blocajelor din Timișoara, un oraș șantier în care nu ești sigur decât pe ora de plecare nu și pe cea de sosire. Grindeanu a fost nevoit să parcurgă pe jos distanța până la sediul PSD Timiș pentru că mașina sa nu avea nicio șansă să ajungă la timp. El s-a adresat mulțimii prezente în curtea filialei PSD din Timișoara. Le-a mulțumit celor prezenți pentru susținere și i-a asigurat că nu cedează în fața lui Dragnea. De altfel, Grindeanu le-a reamintit susținătorilor săi că cere convocarea unui Congres Extraordinar al PSD care să reglementeze lucrurile.

Grindeanu la Timisoara 14

Vom reveni cu amănunte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ