ŞOCANT! Interviu cu unul dintre administratorii jocului mortal Balena Albastră: „Mor fericiţi! Le dau tot ce nu pot avea”!

1741

Într-o suburbie a Moscovei a fost arestat unul dintre moderatorii „grupurilor morții”, adolescenţi înscrişi în jocul Balena Albastră, de pe rețeaua de socializare Vkontakte, Philipp Budeikin. El a creat opt grupuri ale morții, în perioada decembrie 2013 – mai 2016, pentru a obține cât mai mulți followeri. Pe mulţi dintre aceştia i-a convins să se sinucidă.

Cu două zile înainte de a fi arestat, Budeikin, care pe reţelele de socializare funcţiona sub pseudonimul Philip Fox, a acordat un interviu pentru St.Petesburg.ru.

În interviu, administratorul grupurilor periculoase a admis că îndeamnă tinerii la suicid.

Reporter: „Chiar împingi tinerii să se sinucidă?”

budeikinBudeikin: „Da! Nu-ţi face griji, o să înţelegi. Toţi înţeleg. Mor fericiţi. Le dau tot ce nu pot avea în viaţa reală: căldură, înţelegere şi comunicare”.

Întrebat cum i-a venit ideea să creeze aceste grupuri ale morţii, Budeikin a răspuns:

„Totul a început în 2013. Am vrut să curăţ lumea de oameni care fac rău societăţii. Am creat F57. Şi a atras oameni. În 2014, a fost interzis. Ulterior, am gândit proiectul, conceptul, în diferite faze şi niveluri”.

În noiembrie 2015, Budeikin a creat zece grupuri asemenea celui numit F57. Prima victimă a fost o tânără de 16 ani, care avea pseudonimul Rina Palenkova. Fata s-a sinucis în 23 noiembrie 2015, devenind idolul mai multor adolescenţi. Budeikin a refuzat să răspundă la întrebarea: „Cu ce a greşit fata?”. A spus doar că era sectantă.

Apoi a explicat cum intră în mintea adolescenţilor şi cum îi convinge să recurgă la gesturi extreme.

„Jocul începe. Este necesar ca sarcinile să fie efectuate aşa că vorbesc cu ei despre ei înșiși, comunicăm. În cursul acestui dialog, devine clar cine este cine. Apoi iniţiez o conversaţie pe Skype ca să aflu mai multe lucruri din viața lor. După care iau decizia. Cu cât tânărul este mai obosit şi nu doarme noaptea, cu atât mintea lui devine mai accesibilă”, explică Budeikin.

În timpul interviului, tânărul şi-a amintit de un băiat care s-a sinucis.

„Era student. Nu avea decât un părinte, erau săraci, mama îl bătea, iar în timpul liber omora câini. Aşa că a fost mai bine pentru toată lumea, în special pentru el!”, a declarat administratorul grupurilor.

El a mărturisit că este o persoană bipolară şi că tot ce face are legătură cu faptul că a avut parte de o „copilărie dificilă”.

Citeşte şi: Feriţi-vă de „Balena Albastră”, jocul venit din Rusia care îi face pe tineri să se sinucidă! Peste 130 de victime până acum

Detalii cutremurătoare! Mesajele tinerilor care s-au sinucis în urma jocului „Balena Albastră”!

LĂSAȚI UN MESAJ