ȘOC în PSD: Premierul Grindeanu îl trimite la plimbare pe Dragnea! ,,Nu voi demisiona!”

2793

Premierul Sorin Grindeanu a refuzat marți cererea lui Liviu Dragnea de a demisiona din funcție, potrivit unor surse din PSD. Cei doi s-au întâlnit după prânz, aceasta fiind cea de-a treia întalnire din ultimele zile în care șeful PSD i-a cerut premierului să demisioneze.

Grindeanu i-ar fi transmis azi lui Dragnea că nu demisionează nici azi, nici mâine, chiar dacă forul de conducere al PSD, Comitetul Executiv (format în majoritate din fidelii lui Dragnea) îi va cere acest lucru.

Mai mult: Grindeanu i-ar fi spus lui Dragnea că și dacă PSD vrea să înlocuiască mai mulți miniștri sau îi va determina să demisioneze, el va propune imediat înlocuitori pentru aceștia.

În timpul discuției, Dragnea nu ar fi făcut nici o referire la o eventuală moțiune de cenzură împotriva guvernului, ca soluție de ultimă instanță pentru a scapa de premier.

Precedentele două cereri de demisie i-au fost adresate față în față de Dragnea lui Grindeanu sâmbătă seara și luni seara.

sursă: hotnews.ro

3 COMENTARII

  1. Hahaha, grindeanul s-a legat cu lanturi de scaunul de premier pe care l-a asezat tocmai cel care vrea sa-l dea jos acum. De cum s-a vazut scroafa urcata-n copac, incepe sa se creada privighetoare si nu o mai dai jos asa usor.

  2. Nu am fost fanul vreunui partid ,dar cred ca Grindeanu este capabil sa fie in functie mai departe.Avem nemultumiri adunate pana acum , are nevoie de timp mai indelungat ptr .a face treaba.Este un lucru bun cand exista opinii diferite,si faptul ca nu demisioneaza inseamna ca merge mai departe si nu slujete peDragnea .Nu cred ca o mai dregem asa de bine ,tinand cont ce s-a ales de economia tarii .

  3. Era bine dacă Tăriceanu îl întreba pe şi pe Iohannis cum va reacţiona! Impresia că ar fi criză politică vine de la graba de a discuta de ce nu e bun Grindeanu, în loc să fie etalate calităţile intelectuale ale succesorului!

LĂSAȚI UN MESAJ