Soartă crudă. A învins de 4 ori cancerul, dar a murit în accidentul din Ialomiţa

365

Viorica a învins de 4 ori cancerul, dar a murit în accidentul cu 10 morţi din Ialomiţa. Marţi, pe 8 octombrie, femeia ar fi împlinit 50 de ani. Cei doi fii ai ei, nurorile şi nepoţica Maia o plâng şi au venit din Anglia să o îngroape.

Opt mame din Munteni-Buzău şi-au pierdut viaţa sâmbătă, în teribilul accident de la Sfântu Gheorghe Ialomiţa, unde un TIR a intrat pe contrasens în microbuzul care le ducea pe femei la muncă. Printre ele era şi Viorica Moise, mamă a doi băieţi, pe care îi crescuse singură, fiind văduvă de aproape 20 de ani.

Soţul Vioricăi a murit la 27 de ani şi ea rămas singură atunci cu doi băieţi, unul de 7 ani, celălalt de 4 ani. I-a făcut mari şi Cosmin, cel mai mare dintre ei, şi-a amintit că mama lui i-a crescut şi fiica, pe Maya, mai bine de doi ani.

Soţia lui, Andreea, a transmis un mesaj cutremurător pe Facebook: „Sa ii canți Mayei, îmi e dor de glasul tău.. Sa ii spui povesti doar de tine știute. Sa ne îndrumi pe noi, copiii tai, pe calea cea buna, așa cum ai făcut mereu. MAMA EȘTI PUTERNICA! Și noi? Cui ne lași? Ai plecat prea devreme, Maya vrea sa îți scrie numele, învață sa scrie și sa citească așa cum ți-a promis. Ti-a promis ca va fii cuminte și ca ne asculta MAMA, sa te mai poată vedea, ne asculta sa mai poată veni la tine sa te strângă iar in brațe.”

Viorica Moise a suferit de-a lungul vremii patru operaţii de cancer şi după toate s-a vindecat, fiind o luptătoare şi o femeie foarte apreciată de comunitate. Era iubita, avea o voce de aur şi oamenii o admirau pentru că după ce îşi pierduse soţul, răpus tot de cancer, ea învinsese de patru ori boala.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ