Situația drumurilor naționale și județene din vestul țării, după ultima ninsoare. VIDEO

85

Drumurile naționale, autostrăzile și drumurile județene din vestul țării sunt umede și se circulă în condiții de iarnă. Drumarii au ieșit pe teren încă de noaptea trecută când a început să ningă. Vestea bună este că nu există șosele închise sau nepracticabile.

”A nins în cursul nopții, mai ales în județele Timiș și Arad, iar utilajele au fost prezente pe drumurile naționale; 63 de mașini în cele două județe, cu care s-au răspândit peste 300 de tone de material antiderapant. Pe autostrăzile #A1, #A6 și #A11 au acționat 59 de utilaje de aseară până la ora 4,30.

S-a acționat și patrulat pe toată rețeaua de drumuri naționale din vest, pe teren fiind în total 170 de utilaje pe parcursul nopții, acestea răspândind peste 850 de tone de material antiderapant”, anunță DRDP Timișoara.

Și pe drumurile județene din Timiș se circulă tot în condiții de iarnă. Drumarii contractați de CJT acționează cu 28 de utilaje, iar pe parcursul nopții au fost folosite aproape 500 de tone de material antiderapant.

”Nu există la această oră drumuri județene cu circulație blocată sau închisă.

Pe sectorul Sânnicolau Mare, Gottlob, Jimbolia au fost utilizate 24 de tone de material antiderapant; Pe sectorul Pișchia, Cenei, Orțișoara, Carani, Aeroport, 120 de tone; pe sectorul Foeni, Giroc, Sânmihaiu Român, Denta, 64 de tone; pe sectorul Buziaș, Tormac, Topolovățu Mare, Moșnița Veche, 112 tone; pe sectorul Buziaș, Lugoj, Făget, Bethausen, Traian Vuia, Nădrag, 178 tone”, aflăm de la Consiliul Județean Timiș.

Potivit meteorologilor, din această dimineață de la ora 05:00 și până miercuri, 23 ianuarie, ora 14:00, în Banat și Crișana va ninge și stratul de zăpadă depus va fi consistent. De asemenea, vântul se va intensifica și în Munții Banatului, viteza acestuia va ajunge până la 80 de km/h.

 

A nins în cursul nopții, mai ales în județele Timiș și Arad, iar utilajele au fost prezente pe drumurile naționale; 63 de mașini în cele două județe, cu care s-au răspândit peste 300 de tone de material antiderapant. Pe autostrăzile #A1, #A6 și #A11 au acționat 59 de utilaje de aseară până la ora 4,30.
S-a acționat și patrulat pe toată rețeaua de drumuri naționale din vest, pe teren fiind în total 170 de utilaje pe parcursul nopții, acestea răspândind peste 850 de tone de material antiderapant.
Imagini de azi noapte de la CIC Pecica – autostrada A1, DN 69 Timișoara – Arad, DN 59C Jimbolia – Sânnicolau Mare și DN 7 Pecica – Nădlac.

Publicată de DRDP Timişoara pe Luni, 21 ianuarie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ