Sistemul de învățământ din Timiș și Timișoara, blocat

65

Școlile din județul Timiș sunt închise, de marți. Astfel, toate unitățile de învățământ preuniversitar au fost închise. Profesorii stau și ei acasă, dar pot merge și la școală dacă consideră că pot ajuta copiii.

Universitățile din Timișoara au pus și ele lacătul pe ușă. Prima a fost Universitatea de Medicină și Farmacie, dar aceeași decizie a fost luată și de Univeristatea de Agronomie și Medicină Veterinară a Banatului și Universitatea de Vest.

”În urma hotărârii Consiliului de Administraţie nr. 1392/10 martie 2020 şi a Senatului Universitar nr. 1403/10 martie 2020, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timişoara a decis ca în perioda 11.03.2020 – 22.03.2020, pe fondul epidemiei de coronavirus, activitatea didactică să se desfăşoare utitizând ca sursă alternativă platforma informatică online a universităţii. În funcţie de evoluţia răspândirii infecţiei cu COVID-19 (coronavirus), conducerea universităţii poate decide prelungirea acestei perioade”, a transmis UAMVB.

Universitatea Politehnica Timișoara urmează să anunțe daă va suspenda cursurile. De asemenea, bazele sportive ale școlii de învățământ superior ar putea fi închise.

LĂSAȚI UN MESAJ