Sirieni fără acte, depistați în centrul Timișoarei

38

Doi sirieni care intraseră ilegal în țara noastră și care nu aveau documente au fost depistați de polițiștii locali în Piața Victoriei din Timișoara.

”Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 01.30, în zona centrală a municipiului, au observat în Piața Victoriei un grup de patru persoane care stateau pe o bancă, iar la vederea patrulei au devenit agitați. Polițiștii locali au trecut la legitimarea celor în cauză, constatând că doi dintre ei aveau documente fiind înregistrați pe teritoriul României, alte două persoane, doi tineri de 29 și 19 ani, din Siria, nu aveau documente, declarând că au intrat ilegal în țara noastră”, a transmis Poliția Locală.

Cei doi au fost predați pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei către Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș.

Anul trecut polițiștii locali au depistat pe străzile orașului 11 somalezi, irakieni, sirieni, afgani și locuitori ai Bangladeshului, iar cu un an înainte au fost depistați 42 de migranți.

LĂSAȚI UN MESAJ