Simonis, după ce Iohannis a atacat la CCR Legea pentru declararea zilei de 4 iunie ”Ziua Tratatului de la Trianon”: Ruşine!

414

Liderul deputaţilor PSD, timișoreanul Alfred Simonis, afirmă că preşedintelui Klaus Iohannis ar trebui să-i fie ruşine pentru că a atacat la Curtea Constituţională Legea pentru declararea zilei de 4 iunie ”Ziua Tratatului de la Trianon”. ”Încă o dată ne arătaţi că nu sunteţi preşedintele tuturor românilor”, a transmis Simonis.

”’Apărătorul’ Ardealului contestă Legea de sărbătorire a consfiinţirii unirii Transilvaniei şi a părţii răsăritene a BANATULUI cu PATRIA MAMĂ!  În viziunea sa, românii nu au dreptul să sărbătorească unirea Transilvaniei”, a scris, vineri, pe Facebook, Alfred Simonis.

Potrivit acestuia, ”mâine, poimâine ne va spune că nici cu Marea Unire, nici cu drapelul naţional, nici cu imnul nostru nu putem să ne mândrim”.

”Ci că românii au dreptul doar la sărbători din import! Pe acelea nu le-a contestat niciodată…. Ruşine, domnule Iohannis! Încă o dată ne arătaţi că nu sunteţi preşedintele tuturor românilor, ci doar al intereselor PNL ! Şi ale altora…”, a mai scris Simonis.

Preşedintele Klaus Iohannis a atacat, vineri, la Curtea Constituţională Legea pentru declararea zilei de 4 iunie ”Ziua Tratatului de la Trianon”. Şeful statului consideră că legea ”contravine prevederilor constituţionale referitoare la respectarea principului separaţiei puterilor în stat”.

LĂSAȚI UN MESAJ