Simbolul Revoluției din Calea Martirilor aproape a dispărut. Video

66
Simbolul Revoluției din Timișoara din decembrie 89 din Calea Martirilor, „baricada”, aproape că a dispărut în totalitate. Angajații Colterm au dat jos deja mare parte din structură și, până vineri după masa, aceasta va dispărea complet.
Prima operațiune a fost dislocarea părții transversale a structurii. Specialiștii au folosit 2 macarale imense pentru acest lucru. Urmează ca astăzi să fie demolate și părțile verticale.

Apoi, firma care lărgește bulevardul va interveni pentru a amenaja intersecția. Lucrările fac parte din proiectul de lărgire la 4 benzi a porțiunii din Calea Martorilor, cuprinsă între strada Mareșal Constantin Prezan și limita administrativă a orașului. Investiția se ridică la 9 milioane de lei.

 

POARTA DE LA INTERSECȚIA STR. CALEA MARTIRILOR – STR. MAREȘAL CONSTANTIN PREZAN NU MAI E!

După două zile de pregătiri, astăzi, în circa 10 minute, folosind două macarale imense, specialiștii COLTERM au dat jos partea orizontală a monstruoasei porți de la intersecția str. Calea Martirilor – str. Mareșal C-tin Prezan! Mâine se vor îndepărta cele două componente verticale, iar de sâmbătă, vor putea intra în rol cei de la Supeconstruct, pt amenajarea intersecției. Până la sfârșitul lunii septembrie, totul trebuie finalizat în zonă!

LĂSAȚI UN MESAJ