Silviu Hurduzeu răspunde atacurilor președintelui PNL Caraș-Severin. Cu ce replici îl ,,taxează” pe Vela

131

După ce, săptămâna trecută, președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, a criticat dur activitatea conducerii Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, președintele administrației județene vine, la rândul său, cu replici caustice la acuzațiile liderului dreptei cărășene.

Marcel Vela a ironizat conducerea județului precizând că marile realizări făcute de aceasta într-un an de zile au fost intabularea drumurilor și cele șase tablouri atârnate pe peretele Palatului Administrativ, semnate de celebrul caricaturist Ștefan Popa Popa’s, cu toți liderii care au ocupat fotoliul administrației județene de-a lungul timpului.

Președintele Consiliului Județean a precizat că Marcel Vela vine acum cu atacuri la adresa conducerii PSD din județ, ca urmare a înfrângerii suferite de PNL la alegerile locale de anul trecut, ”pe principiul vulpii care spune despre strugurii la care nu ajunge că oricum erau acri”.

Legat de tablourile comandate de Consiliul Județean și atârnate pe holul instituției, Marcel Vela ar fi acuzat atitudinea celor care au inițiat acest act drept narcisistă. Silviu Hurduzeu a răspuns acuzațiilor taxându-l pe Vela pe măsură.

”Ceea ce m-a surprins este că această acuzație de narcisism vine de la un om care și-a scris numele pe toate fântânile pe care le-a făcut în municipiul Caransebeș, un om care din bugetul local al municipiului Caransebeș a transmis în fiecare an de Paști și de Crăciun felicitări fiecărei familii din municipiul Caransebeș, pe banii contribuabililor din municipiul Caransebeș. Adică fiecare cetățean din municipiul Caransebeș, timp de 3 mandate, a primit de 2 ori pe an o felicitare, pe banii proprii, cu semnătura domnului Vela, și aia imprimată”, a fost replica președintelui.

De asemenea, Hurduzeu a răspuns și la atacurile președintelui PNL Caraș legate de intabularea drumurilor din județ, precizând că intabularea era o condiție necesară pentru depunerea proiectelor de finanțare privind modernizarea și reabilitarea acestora.

”În momentul în care am preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean nu exista niciun kilometru de drum intabulat de CJ. În acest moment, orice solicitare de finanțare, fie că e pe PNDL, prin C.N.I sau POR, necesită intabularea drumurilor județene”, a mai spus Hurduzeu.

LĂSAȚI UN MESAJ