Și-au făcut plinul fără să plătească și apoi au trăit spaima vieții lor! Ce au pățit doi tineri din Arad, noaptea trecută

498

Doi tineri din comuna arădeană Şiria care şi-au făcut de cap pe şosele municipiului au fost opriţi de poliţişti după ce aceştia din urmă au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare.

Tinerii, în vârstă de 20 şi 28 de ani, au plecat din localitatea Galşa, aparţinătoare de comuna Şiria, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Au oprit la o benzinărie din cartierul Micălaca, au alimentat şi au plecat fără să plătească.

Au demontat plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului şi au plecat în trombă. Angajaţii benzinăriei au anunţat poliţia, iar oamenii legii au plecat în urmărirea lor.

Îndreptându-se iniţial pe Drumul Naţional 7 spre Vladimirescu, poliţiştii de aici au fost anunţaţi şi ei.

Tinerii din Galşa au schimbat ruta şi au ajuns în cartierul Confecţii, unde au fost opriţi de poliţişti. Aceştia au fost nevoiţi să tragă focuri de armă pentru a-i opri pe cei doi.

Tânărul de 20 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest şi a rezultat o alcoolemie de 0,90 la mie. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi propus judecătorilor pentru arestare preventivă.

sursa: ziardearad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ