Și-a ascuns numele în portbagajul mașinii, în speranța că va scăpa de amendă

59

Și-a ascuns numele în portbagaj, în speranța că va scăpa de amendă

Un șofer care a parcat neregulamentar în Timișoara a încercat să scape de amendă ascunzând numerele de înmatriculare în portbagaj. Cum mașina staționa într-o stație de transport în comun, polițiștii locali nu au stat pe gânduri și au ridicat autoturismul. Astfel, șoferul s-a ales și cu amendă și cu obligația de a achita taxa pentru a-și recupera mașina.

”Polițiștii locali au depistat în cursul zilei de ieri un autoturism marca BMW, fără numere de înmatriculare, care staționa sub incidența indicatorului ”Oprirea interzisă”, în stația de îmbarcare/debarcare călători de pe str. Martin Luther – Punctele Cardinale. Cum la fața locului nu se afla conducătorul auto, iar autovehiculul încurca circulația, s-a dispus ridicarea acestuia și transportarea lui la depozitul din Calea Șagului.
Ulterior, polițiștii locali l-au identificat pe conducătorul autoturismului, în persoana lui D.O., de 33 de ani, cu domiciliul în localitatea Dumbrăvița. Cel în cauză a fost sancționat cu amenda maximă prevăzută de OUG 195/2002 în valoare de 725 lei și 3 puncte penalizare la permis, acesta fiind nevoit să plătească și taxa către SDM pentru ridicarea și depozitarea autoturismului”, a transmis Poliția Locală.
Numerele de înmatriculare le avea în portbagaj. Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să evite astfel de practici deoarece vor fi sancționați iar autovehiculele vor fi ridicate din locațiile în care sunt depistate parcate neregulementar.

LĂSAȚI UN MESAJ