Sfidare maximă! Soție de primar, cu mașina pe linia de tramvai, ocolind coloana de mașini din trafic. VIDEO!

1129

Soția primarului Gheorghe Falcă ne arată tuturor, pentru a nu știu câta oară, cât de puțin îi pasă de ceilalți participanți la traficul rutier din Arad, într-un oraș pe care-l are la purtător și în care nicio autoritate nu are curaj să ia măsuri. Ultima demonstrație de nesimțire a Elei Falcă a fost imortalizată de un șofer din Arad.

Pe imaginile de mai jos puteți să vedeți cum soția primarului, probabil grăbită, efectiv își bate joc de ceilalți șoferi care așteptau în traficul blocat de pe Calea Romanilor, mergând cu viteză pe linia de tramvai, ocolind astfel toată coloana de mașini. Poate mai grav decât atât, doamna Falcă trece chiar prin stația de tramvai și ajunge direct în sensul giratoriu din zona Boul Roșu.

Potrivit Codului Rutier, Ela Falcă a încălcat următoarele reguli de circulație: – depășirea neregulamentară prin trecerea peste marcajul continuu; depășirea neregulamentară a unei coloane formate; – depășirea prin loc nepermis, respectiv prin stația de tramvai amenajată cu refugiu pentru călători. Nu mai punem la socoteală și viteza cu care doamna Falcă a săvârșit toate cele de mai sus, aceasta nefiind măsurată cu un aparat radar.

sursă: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ