Sfârșitul de septembrie și începutul de octombrie adună la poalele Semenicului gospodarii din Banat pentru ”Zilele Recoltei”

309

În perioada 29.09-01.10 2017, în Parcul Tricolorului din Reșița sunt aşteptaţi producători de legume şi fructe, artizani şi mici fermieri.

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, reșițenii vor avea ocazia să cumpere produse de sezon, la prețuri de producător, legume și fructe produse de localnicii din județul Caraș Severin, miere și produse apicole, cătină, prăjituri de casă, dulciuri făcute după rețetele bunicilor, costume populare și podoabe artizanale, obiecte de decor, bijuterii hand-made.

La standurile de la Zilele Recoltei vor fi prezenți cultivatorii, dar şi legumicultorii din comunele cu tradiţie în domeniu: Fârliug, Belinț, Soceni, Gherteniș, Ezeriș, precum şi din alte localităţi din zonă.

Nici iubitorii de muzică populară și dansuri tradiționale din Banat  nu au fost uitați, programul muzical venind în completarea evenimentului odată cu tot ce se pregătește  pe grătarele și în ceaunele comercianților, astfel încât și gurmanzii Reșiței să fie mulțumiți.

zilele-recoltei-resita

LĂSAȚI UN MESAJ