Sfârșit de lună încărcat pentru mediul de afaceri din Timiș

125

Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiş va fi, săptămâna viitoare, gazda a trei evenimente de anvergură care se vor desfășura la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT).

Cea mai importantă, în premieră, este în cadrul Galei Excelenţei Afacerilor Italiene din judeţul Timiş, prezentarea celei de-a II-a ediţii a „Săptămânii Bucătăriei Italiene în lume”, unde îşi vor da concursul cei mai renumiţi bucătari italieni. Aceștia vor pregăti produse cu specific italian. Baza vor fi brânzeturile şi o degustare de vinuri.

În judeţul Timiş îşi desfăşoară activitatea peste 3400 de firme italiene, iar în cadrul galei vor fi premiate 30 de companii italiene ce îşi desfăşoară activitatea în judeţ. Pe lângă oficialii locali, la gală şi-a anunţat prezenţa şi E.S. domnul Marco Giungi, Ambasadorul Italiei în România. De asemenea, la eveniment au mai fost invitaţi să participe şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi ai serviciilor de deconcentrate din teritoriu, dar şi ai corpurilor diplomatice acreditate la Timişoara, în jur de 17. Gala se va încheia după orele 20,00, cu un bufet special creat pentru acest eveniment, pregătit de „ Settimana della Cucina Italiana nel Mondo”. Evenimentul va avea loc joi 23 noiembrie 2017, la ora 17,30, în sala Europa.

Un alt eveniment important se va desfășura tot în joi, între orele 15,00 – 17,00, în sala Nera. Este vorba de o întâlnire a mediului de afaceri cu parlamentarii judeţului Timiş, găsirea de soluţii pentru rezolvarea crizei forţei de muncă.

În fine, în pemieră, se va desfăşura pe parcursul a cinci zile a 34-a ediţie a Salonului Industriei Uşoare, ediţia de toamnă – iarnă 2017, unde peste 60 de expozanţi şi-au anunţat deja prezenţa. Este vorba despre cea mai mare expoziţie de vestimentaţie şi ascensorii din vestul ţării, care va debuta miercuri 22 noiembrie, la ora 10,00.

Expozanţii vor ieşi în faţa publicului larg, cu produse de sezon. Îmbrăcăminte, lenjerie de corp încălţăminte, pielărie, blănărie, marochinărie, produse pentru copii, produse cosmetice şi naturiste, bijuterii, gablonţuri şi parfumuri. Numai aici puteţi găsii produse şi la preţ de fabrică, calitate, diversitate şi preţuri corecte.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ