Sfârşit de iunie, bogat în activităţi, pentru mediul de afaceri din Timiş

338

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în colaborare cu Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș organizează în data de 27 iunie 2016, cu începere de la ora 9,30, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT, un seminar având ca temă: Responsabilități în domeniul protecției mediului în conformitate cu legislația în vigoare

Aspecte dezbătute:
Acte de reglementare privind protecția mediului necesare desfășurării activității;
Gestionarea deșeurilor;
Raportări

Seminarul se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări– răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată, în orice moment, intervenţia participanţilor şi discuţiile libere. Pentru ca prezentarea să fie personalizată pe speţele specifice companiilor participante, acestea sunt invitate să transmită o listă a cazurilor cu care se confruntă în practică şi care ar dori să fie abordate pe parcursul seminarului.

Seminarul este susținut de:
 Mariana LORINCZI – Comisar Șef, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș
 Lavinia Alina CĂLUȘERU – Comisar superior, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș

Participarea este gratuită pe baza invitației. Termen de înscriere și transmitere a spețelor: 24 iunie 2016. Informații suplimentare și înregistrarea participării la tel. 0372.185.242 sau 0256.490.771, fax: 0256.706.210, e-mail:akormany@cciat.ro, Ana Maria Kormany – consultant cameral.

Pe de altă parte, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Timiş organizează în data de 30 iunie 2016, cu începere de la ora 10,00, tot în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT, un seminar destinat unităţilor publice, organizaţiilor şi companiilor din domeniul medical, alimentaţie publică şi industrie alimentară, având ca temă: Norme de igienă şi sănătate publică referitoare la unităţiile publice şi private în conformitate cu legislația în vigoare

Vor fi dezbătute aspecte care vizează:
OMS 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei;
Norme de igienă referitoare la unităţiile sanitare;
Verificarea periodică de către Inspecţia sanitară de stat judeţeană a respectării condiţiilor igienico-sanitare şi a structurii spaţiilor funcţionale, ţinând cont de profilul de activitate al acestora.

Acestea sunt doar câteva dintre subiectele propuse spre a fi abordate. Seminarul se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări – răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată, în orice moment, intervenţia participanţilor şi discuţiile libere. Pentru ca prezentarea să fie personalizată pe speţele specifice entităților participante, acestea sunt invitate să transmită o listă a cazurilor cu care se confruntă în practică şi care ar dori să fie abordate pe parcursul seminarului.

Seminarul este susţinut de Dr. Viorica DUMITRU – Director executiv adjunct, Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Timiş. Participarea este gratuită pe baza invitaţiei. Termen de înscriere și transmitere a spețelor: 28 iunie 2016. Informații suplimentare și înregistrarea participării la tel. 0372.185.247 sau 0256.490.771, fax 0256.706.210, e-mail: rcolban@cciat.ro, Rafaela Colban – consultant cameral.

LĂSAȚI UN MESAJ