SF-urile, noile realizări ale administraţiei Robu-VIDEO

650

În an electoral, autorităţile locale se laudă chiar şi cu studii de fezabilitate. Mai exact, în cadrul conferinţei de presă pe care o susţine Nicolae Robu, primarul Timişoarei, atât la primărie cât şi pe Facebook, acesta a anunţat finalizarea unei licitaţii pentru… hârtii.

Astfel, realizarea nu ar fi o investiţie în sine ci un lucru absolut necesar pentru orice lucrare: studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic.

Pentru aceste documente, Primăria Timişoara păteşte 70.000 de lei. Totul pentru a afla cât costă modernizarea a 5 străzi. Peste 150 de zile studiile trebuie finalizate şi apoi începe greul: licitaţia pentru constructor şi lucrările în sine.

Peste 150 de zile vom afla şi cât costă asfaltarea străzilor Constructorilor, Albinelor, Holdelor, Constantin Iotzu şi Henriette Delavrancea. Şoselele vor avea două benzi, piste de bicilete şi spaţii verzi pe marginea asfaltului.

Aşadar, primarul nu a mai aşteptat să înceapă sau să finalizeze asfaltarea străzilor şi preferă să adune laudele din timp. Doar se apropie cu paşi repezi campania electorală.

LĂSAȚI UN MESAJ