Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat temporar, luni și marți, pe mai multe străzi din Timișoara

143

Compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze, temporar, alimentarea cu gaze naturale în orașul Timișoara, în zilele de luni, 8 mai, intervalul orar 9:00-16:00, și marți, 9 mai, între orele 9:00-20:00.

Pentru efectuarea unor lucrări la sistemul de distribuție a gazelor naturale de pe str. Cutezătorilor, va fi sistată alimentarea cu gaze naturale pe nouă străzi din Timișoara, luni, 8 mai, între orele 9:00-16:00. Sunt afectate: Ana Ipătescu, Lacului, Filateliei, Fructelor, Fraternității, Grădinii, Calea Șagului, Cutezătorilor și Pavel Jumanca.
Totodată, marți, 9 mai, între orele 9:00-20:00, pentru cuplarea unor conducte noi la sistemul de distribuție, Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale pe 15 străzi din Timișoara: Vasile Lupu, Gheorghe Șincai, Căpitan Damșescu, Posada, Vulturilor, Ion Barac, bd. Dâmbovița, Splaiul Tudor Vladimirescu, Rahovei, Gabriel Joseph, Ardealului, Baba Novac, Răchitei, Crizantemelor și Johann N. Preyer.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).
Regretăm disconfortul creat și le mulțumim clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Delgaz Grid, compania de distribuție din cadrul Grupului german E.ON, operează o rețea de gaze naturale de 24.000 km în 20 de județe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o rețea de electricitate de 83.000 km în șase județe din Moldova: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava şi Vaslui. De la intrarea pe piața locală, în anul 2005, E.ON a investit 2,1 miliarde de euro în principal pentru modernizarea rețelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 3 miliarde de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.