Servicii cu forța sau ”cum să faci bani” în Arad. Ce au pățit proprietarii unor imobile

135

Patru bărbați au găsit un mod inventiv de a face bani. Aceștia prestau servicii altor persoane, fără să le fi fost solicitat acest lucru, după care cereau plata. Totul a fost sesizat polițiștilor din Arad, care i-au prins pe ”oportuniști” în flagrant.

Mai exact, cei patru au început să înlocuiască burlanele unei case din oraș, fără a avea acordul sau vreo înțelegere de acest fel cu proprietarul. Aveau apoi de gând să ceară plata serviciului prestat și a noilor burlane pe care le-au montat.

”Cei patru au fost surprinși în timp ce smulgeau și demontau o parte a șarpantei acoperișului și a burlanelor de scurgere a apei pluviale, montând în locul acestora altele noi în scopul de a fi retribuiți pentru “lucrarea” efectuată.

Din verificările efectuate, s-a constatat că activitatea prestată de cei în cauză nu ar fi beneficiat de acordul proprietarului imobilului, neexistând vreo autorizație în acest sens”, au transmis polițiștii din Arad.

Bărbații au vârste cuprinse între 22 și 44 de ani și sunt cercetați penal pentru distrugere. De asemenea, au fost sancționați cu câte 500 de lei pentru comerț fără autorizație, iar burlanele au fost confiscate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ