Seminarul despre protecția mediului, al CCIAT, a atras o mulțime de participanți. VIDEO

174

Începutul anului aduce, ca de obicei, un șir de activități ale Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, dedicate împrospătării cunoștiințelor de legislație necesare unei bune funcționării a firmelor. Tema extrem de sensibilă de azi a fost legată de respectarea normelor în vigoare dedicate protecției mediului. Protecția mediului este una din preocupările principale ale tuturor organismelor europene. Deci este firesc ca și agenții economici de la noi din județ să cunoască aceste norme.

Programul anual al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş de informare a firmelor cu privire la reglementări europene și naţionale în diferite sectoare de activitate, debutează cu seminarul dedicat mediului, având ca temă: „Aspecte privind responsabilitățile agenților economici în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor”.

Organizat în parteneriat cu Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, seminarul a avut loc vineri, 8 februarie 2019, cu începere de la ora 10.00, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

La seminar au vorbit despre mediu și protecția lui:
– Lavinia Alina Călușeru, comisar șef la Garda Națională de Mediu Comisariatul Județean Timiș;
-Teodora Țoia, Comisar

Seminarul a avut loc sub o formă interactivă, ca o sesiune de întrebări–răspunsuri. Au fost puse în discuție diverse aspecte și s-a discutat liber.

În cursul anului trecut, CCIA Timiș a organizat în cadrul programului de informare și instruire a firmelor cu privire la reglementări europene și naţionale, în colaborare cu instituții ale administrației publice centrale și locale, firme de consultanță, ONG-uri, alte entități, un număr de 20 seminarii tematice, la care au participat peste 1500 agenți economici. Pentru firmele membre ale CCIA Timiș, participarea a fost gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ