Șef din Poliție, beat mangă la volan!

3299

Şeful Poliţiei din Sectorul 4 al Capitalei, prins beat la volan. Alcoolemie de dosar penal pentru comisarul şef Cornel Drumaru, oprit de agenţii de la rutieră imediat după ce a plecat de la o petrecere, vineri noaptea.

Mai mulţi şefi din Poliţia Capitalei au petrecut vineri seara la un restaurant de pe Şoseaua Gării Căţelu, în Dudeşti Pantelimon, iar la plecare unii dintre ei s-au urcat la volan. Au fost opriţi de un echipaj de poliţie şi verificaţi cu aparatul etilotest.

Şeful Poliţiei Sectorului 4 din cadrul Poliţiei Capitalei, Cornel Drumaru, a fost depistat conducând cu o alcoolemie de 0,43 la mie în aerul expirat, valoare pentru care i s-a întocmit dosar penal, fiind dus la IML pentru recoltarea de probe biologice.

Surse din cadrul Poliţiei Capitalei spun că acţiunea celor de la Rutieră a fost „comandată” de cineva din conducerea instituţiei, ştiindu-se despre petrecerea la care participau poliţiştii.

Au mai fost depistaţi băuţi şi alţi ofiţeri, inclusiv şeful de la Cazier, chestorul Cristian Stan, cu alcoolemie de 0,14, fiindu-i reţinut şi lui permisul.

sursa:observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ