Se schimbă vremea în Banat! Vezi ce ne așteaptă zilele următoare

605

Meteorologii avertizează că, începând de sâmbătă dimineaţa până duminică seara, în toată ţara vor fi ploi şi ninsori, iar în unele zone se va forma polei. La munte, se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de 70-90 kilometri pe oră.

Potrivit informării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, începând de sâmbătă dimineaţa se vor înregistra precipitații mixte în vest, nord și centru, predominant ninsori la munte și intensificări ale vântului.

Până duminică seara, aria precipitațiilor va cuprinde toate regiunile.

În vestul, nordul și centrul țării, sâmbătă vor fi precipitații la început sub formă de ploaie, apoi mixte, iar din noaptea de sâmbătă spre duminică mai ales sub formă de ninsoare, anunță ISU Banat al județului Timiș.

La munte vor predomina ninsorile şi izolat vor fi condiții de polei. Vântul va avea intensificări în zonele montane, mai ales pe creste, unde rafalele vor depăși 70 – 90 de kilometri pe oră, iar ninsoarea va fi viscolită și vizibilitatea redusă.

Intensificări temporare vor fi și în celelalte regiuni, cu viteze mai mari în cele vestice și sudice, unde se vor atinge 50 – 70 de kilometri pe oră.

Informarea Administraţiei Naţionale de Meteorologie este în vigoare de sîmbătă de la ora 8.00 până duminică la ora 20.00.

LĂSAȚI UN MESAJ