Se lucrează din nou pe autostrada Lugoj – Deva. Video

352
Muncitorii au revenit pe șantierul lotului 4 din autostrada Lugoj – Deva. După o săptămână de pauză, timp în care angajații constructorului s-au odihnit, au început din nou munca.
Potrivit datelor statistice ale Companiei Naționale de Administrare a Infastructurii Rutiere, în luna iulie și august, pe lotul dintre Ilia și Șoimuș, lucările erau la 84%. Acum, acestea au ajuns la 88,94%.
Constructorul român care ridică cei 22 de kilometri de șosea rapidă a profitat de vremea bună și a crescut numărul muncitorilor și a utilajelor de pe șantier, astfel că putem spera că anul acesta vom avea încă un lot functional.
Rămân însă nerezolvate două probleme. Pe site-ul CNAIR vedem la secțiunea ”observații/probleme” că mai sunt de soluționat următoarele situații: ”Afectarea stabilitatii stâlpului nr. 37 al TRANSELECTRICA din cauza excavațiilor la baza versantului din zona Brănișca; probleme de relocare a liniilor de înaltă tensiune de pe lotul 4 care au blocat lucrările la viaductul Brănișca.”

 

Echipele antreprenorului de pe autostrada #A1 Lotul 4 au revenit astăzi pe șantier și continuă lucrările pe sectorul Șoimuș – Ilia.

Publicată de DRDP Timişoara pe Luni, 3 Septembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ