Se întorc nemții să ne învețe tainele meseriei…

538

Clubul Economic German Banat/DWC-Banat a organizat, zilele trecute, întâlnirea sa lunară, cu invitații de onoare de la Universitaea de Vest Timișoara: Prof. Dr. Marilen Pirtea, rectorul instituției, și Prof. Ovidiu Megan, decan al Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor din cadrul UVT.

Scopul vizitei reprezentanților UVT a fost de a informa cele peste 30 firme membre prezente la întâlnire despre Conferința Diaspora în Cercetarea Științifică și Învățământul Superior din România „Diaspora și prietenii săi“, eveniment aflat sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României , care va avea loc între 25 și 28 aprilie 2016 pentru prima dată la Timișoara.
La întâlnirea Clubul Economic German Banat/DWC-Banat a fost prezentat și succesul primului an al specializării cu predare în limba germană și program de dublă diplomă “Contabilitate și Informatică de Gestiune”. Această specializare a fost înființată în parteneriat cu Hochschule Karlsruhe – Technik und Wirtschaft (Universitatea de Stiinţe Aplicate Karlsruhe) și inclusă în oferta educațională UVT începând cu anul universitar 2015/2016. Inițiativa, lansată de UVT și Clubul Economic German Banat, beneficiază și în continuare de susținerea Clubului, firmele membre oferind majoritatea locurilor de practică necesare studenților.

LĂSAȚI UN MESAJ