19.5 C
Timișoara
duminică 24 septembrie 2023

Se întâmplă la Salonul Industriei Ușoare! Cumperi două cămăși elegante și te alegi cu o cravată gratis…VIDEO

EconomieSe întâmplă la Salonul Industriei Ușoare! Cumperi două cămăși elegante și te...

A devenit o tradiție ca la fiecare început de primăvară să aibă loc la Centrul Expozițional al Camerei de Comerț Industrie și Agricultură, expoziția care permite tuturor să fie la curent cu ultimele noutăți. Salonul Industriei Ușoare și-a deschis porțile pentru a 31 oară în Timișoara . Evenimentul este atât de bine cunoscut încât poate fi chiar o gală a tendințelor modei în sezonul primăvară 2017 în zona de vest a țării.

Părcă niciodată nu au fost așa de multe firme dornice să-și etaleze produsele. Sala de expunere este sufocată de haine de primăvară, de cele mai felurite. Se găsesc de la lenjerie intima la cea de pat. Cămași de bărbați, de la cele mai elegante până la cele sport sau de zi cu zi. Încălțăminte de damă, care abia așteaptă vremea bună pentru a înlocui deja obositele cizme de iarnă. Față de alți ani sunt mai multe standuri cu pantofi și de bărbați. Au primit și ei voie să se încalțe elegant. Tricotajele sunt pe toate gusturile de la tricouri simple până la pulovere sau elegante rochii din materiale tricotate. Nu lipsesc nici măcar bijuteriile, care abia așteptă zilele dedicate doamnelor sau, de ce nu, se pot oferi chiar și fără un prilej anume. Atrage atenția doamnelor un producător care oferă, la prețuri decente, rochii decorate cu pictură manuală.

salon ind usoara (10)

Aura Culea, organizator al salonului amintește că la început a fost o manifestare bianuală și se temea că poate nu vor veni expozanți suficienți. Acum, cu toate că se organizează de patru ori pe an, câte o ediție pentru fiecare anotimp, este nevoită să cearnă foarte bine doritorii din cauza spațiului limitat. Oricum, și de data asta au fost nevoiți să pună la dispoziție doritorilor și spații externe pentru tarabe. Prestigiul de care se bucură azi Salonul Industriei Ușoare este conferită de publicul vizitator care a găsit în edițiile ultimilor ani ceea ce caută: calitate, diversitate, prețuri corecte.

salon ind usoara (26)

La spațiile de afară se pot găsi produse apicole felurite. Lumânari din ceară naturală, miere de cele mai intresante soiuri dar și cosmetice provenite de la albine. Nu că nu s-ar gasi produse de înfrumusețare din cele clasice produse de fabrici. Tot în exterior se pot gasi produse specifice sezonului încă rece.

salon ind usoara (21)

Peste 50 de firme producătoare din România și străinătate au adus și expus spre vânzare veșminte, marochinărie, pielărie, blănărie , lenjerie de pat. Nu au lipsit nici produsele naturiste, parfumurile, bijuteriile din aur şi argint, gablonţurile, articole de artizanat.
Salonul Industriei Ușoare este deschis de miercuri până sâmbătă între orele 10 00 – 20 00, iar duminică între orele 10 00 – 18 00 . Intrarea este liberă.

Citește și :